Snellen Horeca Service

Boxmeerseweg 2A, 6598 BK Heijen

Postbus 29, 6590 AA Gennep

T  0485 - 51 34 34 • F  0485 - 51 83 22

Snellen Horeca Service, Café Cafetaria Restaurant Sportkantine Bedrijfskantine Evenementen Catering Heijen

Compleet assortiment

 

Horeca Service Snellen heeft een breed en compleet assortiment voor horeca, grootverbruiker, kantine en evenementen: van food tot non-food, van diepvries tot droge waren.

Naast een groot scala aan A-merken vindt u in ons assortiment uiteraard ook uitstekende alternatieven. Goede producten met een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Horeca Service Snellen hecht grote waarde aan de inhoud van haar assortiment. Door ontwikkelingen goed te volgen en op een continue basis samen te werken met fabrikanten voegen wij producten aan het assortiment toe waar u als klant iets aan heeft. Doordat u goed op de hoogte wordt gehouden van producten die mogelijk interessant voor u zijn, wordt gezamenlijk gewerkt aan wederzijdse omzetvergroting.

Gulpener Noordlimburg Snellen Horeca Service
Warsteiner Noordlimburg Snellen Horeca Service
Bavaria Noordlimburg Snellen Horeca Service
Heineken Noordlimburg Snellen Horeca Service
Subliem Noordlimburg Snellen Horeca Service
VanReusel Noordlimburg Snellen Horeca Service
Coca Cola Noordlimburg Snellen Horeca Service

Snellen Horeca Service dé totaalleverancier op het gebied van food- en non-food voor o.a. café’s, cafetaria’s, restaurants, hotels, scholen, bedrijven, (sport)instellingen en evenementen.

Het bevoorraden van (grootschalige) evenementen is Snellen Horeca Service op het lijf geschreven. Of het nu gaat om bier, fris, snacks of ijs; wij zorgen ervoor. Gekoelde biertanks met enorme capaciteit zorgen ervoor dat uw festijn niet voor verrassingen komt te staan.

Snellen Horeca Service

Boxmeerseweg 2a

6598 BK  Heijen

Telefoon: 0485-513434

Fax: 0485-518322

E-mail: info@snellenhorecaservice.nl