Snellen Horeca Service

Boxmeerseweg 2A, 6598 BK Heijen

Postbus 29, 6590 AA Gennep

T  0485 - 51 34 34 • F  0485 - 51 83 22

Snellen Horeca Service, Café Cafetaria Restaurant Sportkantine Bedrijfskantine Evenementen Catering Heijen

Wat kan Snellen Horeca Service

voor u betekenen

 

Ons doel is het leveren van horecabenodigdheden aan ondernemers in de genoemde regio, waarbij de kracht voortkomt uit een combinatie van factoren als: groot zijn door klein te blijven, persoonlijke benadering en een no-nonsense beleid. Doordat u steeds met dezelfde personen te maken heeft, krijgt u van ons op maat gesneden service. Zo krijgt u een snelle en betrouwbare gratis bezorging, die wij volledig in eigen beheer uitvoeren. Doordat al onze bezorgers een vaste klantenkring hebben, weten zij op welke plek u de producten graag wilt hebben. Als u liever zelf uw producten afhaalt, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval helpen wij u (ook op zondag) graag bij het verzamelen en inladen van uw bestelling.

 

Mensenwerk

Achter de naam Snellen Horeca Service gaat een hecht team van ervaren medewerkers schuil met één gezamenlijk streven. Wij willen niet de grootste zijn, wel de beste. Dat wil zeggen: een horecapartner waar u op kunt bouwen en vertrouwen, nu en in de toekomst.

 

Samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen

Snellen Horeca Service hecht grote waarde aan goede relaties. Zowel intern als extern. Zowel met onze klanten als met onze leveranciers. Wij verwachten dan ook het één en ander van onze leveranciers, net als dat u als klant het nodige van ons mag verwachten.

Bij het selecteren van leveranciers maken wij een zorgvuldige afweging en vergewissen ons ervan dat de leverancier zorg kan dragen voor de kwaliteit, service en betrouwbare levering die wij nodig achten om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Hierbij streven wij naar een langdurige relatie met leveranciers op basis van wederzijds vertrouwen.

 

Cafetaria

Snellen Horeca Service levert een compleet assortiment cafetariabenodigdheden. In principe worden onze klanten 2 keer per week bevoorraadt, waarbij er geen sprake is van een minimum afname. Een service die door onze klanten hoog gewaardeerd wordt.

 

Café

Snellen Horeca Service heeft alles in huis voor cafe’s. Verschillende soorten bier op fust, in flesjes of blikjes. Een uitgebreid assortiment sterke drank staat tot uw beschikking evenals de nodige snacks. Levering is 2 keer per week mogelijk.

 

Kantine

Of het nu gaat om een bedrijfskantine of een sportkantine, Snellen Horeca Service verzorgt graag uw bestelling. Ook voor het verhuur van extra capaciteit koelapparatuur bent u bij ons aan het goede adres.

 

Evenementen

Het bevoorraden van (grootschalige) evenementen is Snellen Horeca Service op het lijf geschreven. Of het nu gaat om bier, fris, snacks of ijs; wij zorgen ervoor. Gekoelde biertanks met enorme capaciteit zorgen ervoor dat uw festijn niet voor verrassingen komt te staan.

 

 

Snellen Horeca Service dé totaalleverancier op het gebied van food- en non-food voor o.a. café’s, cafetaria’s, restaurants, hotels, scholen, bedrijven, (sport)instellingen en evenementen.

Het bevoorraden van (grootschalige) evenementen is Snellen Horeca Service op het lijf geschreven. Of het nu gaat om bier, fris, snacks of ijs; wij zorgen ervoor. Gekoelde biertanks met enorme capaciteit zorgen ervoor dat uw festijn niet voor verrassingen komt te staan.

Snellen Horeca Service

Boxmeerseweg 2a

6598 BK  Heijen

Telefoon: 0485-513434

Fax: 0485-518322

E-mail: info@snellenhorecaservice.nl