COMPLEET ASSORTIMENT

Snellen Horeca Service heeft een breed en compleet assortiment voor de horeca, grootverbruikers, kantines en evenementen: van food tot non-food, van diepvries tot droge waren. Naast een groot scala aan A-merken vindt u in ons assortiment uiteraard ook uitstekende alternatieven. Goede producten met een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Wij hechten grote waarde aan de inhoud van ons assortiment. We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werken op een continue basis samen met fabrikanten. Hierdoor voegen wij producten aan ons assortiment toe, waar u als klant echt iets aan heeft. Doordat u goed op de hoogte wordt gehouden van producten die mogelijk interessant voor u zijn, wordt gezamenlijk gewerkt aan wederzijdse omzetvergroting.

MAANDELIJKSE ACTIEFOLDER

Maandelijks verschijnt er vanuit Ster in- en verkooporganisatie onze actiefolder onder de naam ‘Ster horecanieuws’. Een sfeervolle folder boordevol interessante acties op het gebied van food en non-food.

BEKIJK ACTIEFOLDER
SnellenHorecaService-Subliem

SUBLIEM ONS HUISMERK

Subliem is het huismerk voor al uw snacks zoals frikandellen, kaassoufflés en hamburgers. Maar ook frituurvetten, sauzen en non-food artikelen. Het assortiment van Subliem dekt het grootste deel van de klantbehoefte. Kenmerkend voor het totaalpakket van Subliem is de uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding.

Alle producten van Subliem worden uitsluitend geproduceerd door geselecteerde fabrikanten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het complete Subliem pakket wordt landelijk ondersteund en tegen concurrerende prijzen aangeboden.

SUBLIEM ASSORTIMENT