CAFETARIA

Wij leveren een compleet assortiment cafetaria benodigdheden in food en non-food artikelen. Artikelen van van bekende A-merken, maar ook ons huismerk Subliem. Van sauzen tot snacks en van verpakkingen tot dranken.


CAFÉ

Wij hebben alles in huis voor cafés: verschillende soorten bier op fust, in flesjes of blikjes, frisdranken, sappen en wijnen. Maar ook een uitgebreid assortiment sterke drank staat tot uw beschikking evenals de nodige snacks.


RESTAURANT

Daarnaast leveren wij aan diverse hotels en restaurants in de regio. Onze klanten worden 2 keer per week bevoorraad, waarbij er geen sprake is van een minimum afname. Een service die hoog gewaardeerd wordt.


KANTINE

Of het nu gaat om een bedrijfskantine, sportkantine of schoolkantine, wij verzorgen graag uw bestelling. Van soepen en koeken tot flesjes drinken en lekkere en verantwoorde snacks om uw automaat mee te vullen.

SnellenHorecaService-Evenementen_verhuur

EVENEMENTEN EN VERHUUR

Het bevoorraden van zowel grote als kleinere evenementen is Snellen Horeca Service op het lijf geschreven. Of het nu gaat om bier, fris, snacks of ijs, niets is ons te gek.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het huren van barren en taps, koelingen en koelwagens. Zelfs complete biertanks met enorme capaciteit behoren tot de mogelijkheden. Kortom wij zorgen ervoor dat uw festijn niet voor verrassingen komt te staan!